Finale destination

Fly, kø, venting, drittmat, 48 timer, pain...... Vi startet med en flott flytur til London som varte i 2 timer. Vi ble kjent med alle de andre norske ungdommene som også skulle til Australia og hadde det gøy. Masse koselige mennesker!! Men. Vi skulle lengere enn som så. Flyturen videre fra London til Bangkok viste seg å være i 11 timer. 11 timer???? Også 9 timer fra Bangkok til Sydney???? Også 5 timers ventetid i Sydney forså en flytur til Cairns på 3 timer?? 

Jaa.. Innlegget i går ble veldig spontant og tynt fordi vi rett og slett var drit slitne etter en laaaaang reise. MEN, nå er formen på topp igjen etter 12 timers søvn!!! Vi merker ikke så mye til jet-legen heller. Så, nå er klokka 14:00 her i Cairns og om en time skal vi ned til byen og videre til stranda for å grille med resten av gjengen. Før i dag har vi vært på en liten utflukt, bare vi to, i Bayveiw Heights for å bli litt lokal kjent. Here are some pictures.Her går vi i gatene rundt huset vårt. Vi bor i ett lite, søtt hus hos en kjempe koslig dame og hennes datter på 12 år. Vi har vært kjempe heldige med vertsfamilien vår. Hun har til og med verdens søteste lille hund!!! Det kommer helt sikkert masse bilder av han senere. 

Det skulle vært flere bilder i dette innlegget, men blogg.no har vært nede i hele dag. Eller natt for dere da. Heheheh. Så nå er klokka 20:25 her, og vi hopper til sengs any minute. Skal på skolen i morgen tidlig vet dere, og vi må rekke bussen! Såå, G night!!!!

-Torhild og Martine

2 kommentarer

Frida

03.jul.2011 kl.13:30

herlig å høre fra dere!

Håper dere koser dere masse! <3

Maria

04.jul.2011 kl.14:32

Åå, det ser skikkelig fint ut der!!

Dere må kose dere masse :)

Kjempefine bilder og! ;)

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits