På skole

Hola!! 

Som dere vet, så er det kveld her nå... Men til dere der hjemme, god morgen! Eller noe. Det har vært overskyet i Australia i dag, akkuratt som vi bestilte. Hehe, vi skulle jo på skolen i dag!! Og da er det OK at været ikke er på topp. Men det var ganske så kult på skolen skal jeg fortelle dere. Spesielt i dag! For i dag skulle vi nemlig velge hva vi ville gjøre av aktiviteter utover oppholdet. Martine og jeg valgte faktisk det samme av alt, som for eks. dykking i Great Barrier Reef(!!), utflukter, rafting, besøke dyreparker osv.. Vi har med andre ord MYE i vente. 

Som dere også kanskje skjønner, så har ikke dagen i dag vært så veldig innholdsrik. Men såklart har vi jo tatt litt bilder! Her skal dere få se noen av vennene vi heldigvis(..) har fått.


Dette er beautiful Martine, vår kjære nye venn Helene, og meg. Dette er fine Sofie til venstre, utrolig hyggelig! And still beautiful Martine. 


Her er beautiful Martine IGJEN, og vår også nye venn Ina. Ina er fantastisk søt. Og som vi alle vet, så er alt av alkohol og dop osv strengt ulovelig på denne turen. Men godteri? Fullt lovelig. Beautiful Martine gikk crazy bananas, bare se.......Her er alle gode og mette etter en lang dag! Christiane ser vi her forresten til venstre. Beautiful Martine, du er nå nedgradert til linselus.Disse flotte trærne, også kalt palmer, er overalt her. Utenfor bensinstasjoner, i hagen, på kjøpesenteret(??), ja.. Overalt. Haha en annen morsom ting som jeg har blitt vant til, er at ingen skjønner seg på navnet mitt. Alle kaller meg Teryl.... No me gusta.


Hehe flott bilde. Her var vi livredde for alt fra løse hunder til aper. Vi gikk av bussen alt for tidlig og måtte gå en stund på egen hånd. Martine måtte holde meg i hånden hele veien stakkar.. Forresten, så var klokken åtte på dette bildet. Kanskje litt vansklig å tro med tanke på den svarte bakgrunnen? Skjønner hvorfor! Her er det kølsvart fra sju og utover. No me gusta, igjen. 

Men nå er det sent, vi skal tidlig opp i morgen for vi skal ut på tur!! Martine sover som en stein ved siden av meg allerede. (defor er det bare jeg som blogger.) Stakkar, ble så redd i stad at hun måtte legge seg nedpå. 
Men kjære Norge, ha men strålede dag! 

Hvordan er forresten været i Norge?

7 kommentarer

Thea

04.jul.2011 kl.15:40

Her er det sånn passe fint, akkurat nå er det faktisk sol :) Utrolig koselige bilder, gleder meg til flere innlegg!:)
her er det sol! fine bilder :)

Ane Tveiten

04.jul.2011 kl.16:49

hils Tuva Sofie masse masse fra meg!! :D

Sara Seidel

04.jul.2011 kl.19:16

Så morsomt, Torhild! :) Ser ut som dere koser dere!

Maria

04.jul.2011 kl.21:41

Bloggen deres er jo allerede bra, jo! Gleder meg å være fast leser :D

TuvaSofie

05.jul.2011 kl.12:05

Hahah, Sofie, ja... Men koselige bilder!

destinationaustralia

05.jul.2011 kl.13:11

TuvaSofie: Haha, ja det er jo det du helst blir kalt!!

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits