The Lagoon


Må bare få sagt at kvelden i går var kjempe bra! Som dere vet hadde jo Torhild bursdag, så alle vi norske jentene ++ arrangerte et suprise party hjemme hos oss. Torhild trodde vi bare skulle ned til byen å spise middag ute, og ble litt skuffa da jeg hadde glemt lommeboka hjemme og vi måtte ta bussen hjem igjen. MEN! Hjemme fannt vi alle våre flotte veninner syngende med gaver og hele pakka. Kjempe koslig!!!! Vi hadde noen bilder, men vi finner de ikke igjen så vi poster de senere om vi finner dem.

Men, over til dagen i dag. Another boring day at school. Så, etter skolen dro vi til Lagoonen og koste oss og da ble ting straks mye bedre!!!
Dette er Joachim dere. Han er kjempe kul, også er vi alle veldig stolte over at han er blitt så sosial! Hjemme liker han nemlig å tilbringe 6 timer daglig på å spille dataspill....... så Joachim, creds til deg. Vi digger deg!!!!


Her er to nye, franske venner. Vincent og Jules, de har nettopp kommet hit sammen med flere franske, tyske og østerriske ungdommer. Kjempe koslige gutter!! Småkjekke også da....


Også våre kjære, gode svensker da. Jacob til venstre og Joakim i midten.


Så ble klokka halv seks og solen begynte å gå ned. Da var det byebye lagoon og bussturen hjem ventet.

Selvfølgelig klarte Torhild, Marie og jeg å ta en annen buss enn den vi pleier hjem, så vi endte på helt feil sted og måtte bli hentet av Helen. Men det gikk helt fint siden vertsmoren vår er verdens beste!!!
Vel, i morgen skal vi HOPPE I FALLSKJERM oooog på waterrafting så det blir en syk dag. Ønsk oss lykke til da dere??
Håper dere har det supert hjemme i Norge!!Én kommentar

Sara Seidel

12.jul.2011 kl.23:09

ooh, ser ut som dere har det bra! :)

omg!! hoppe i fallskjerm?! you've got to be kidding me! :O Så gøøyy!

Ha en fin kveld, jenter ;)

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits