FOR en dag.

Fyyyy søren. Dagen i dag har bare vært helt syk!! Først stod vi opp gry tildlig for å dra ned til Skydiving senteret, før vi plutselig befant oss 14 000 ft over bakken i et bitte lite småfly. Det bråkte som bare .. ja. Og man ble svimmel av å se ut av vinduet og kikke ned på skyene og alt der nede som plutselig var veldig langt under oss. Så, en etter en datt vi bare ut av flyet og SUSTE nedover i 200 km/t. ADRENALINKIKK TIL 1000!!!!! Beste vi noen gang har vært med på, helt ærlig. Vi har desverre ikke noen bilder fra fallskjermhoppingen, i og med at det ikke var lov til å ha med kameraet opp i flyet.

Men, ikke nok med det!!! Etterpå dro vi videre for å være med på White water rafting, ned en laaaang elv. Og det har vi bilder av.


Superteamet!!! Chrisso, båtens leder - han til høyre med sunblock på nesa, var bare helt RÅ. Han hadde drevet med rafting i 27 år, og vet dere hva?? Av alle menneskene han hadde rafta med, hadde vi den beste rafting-sangen han noen gang hadde hørt!! Og sangen var ingen ringere enn "alle fugler" TOSTEMT. Stakkarn skjønte jo ikke hva vi sang om, i og med at han ikke kan norsk, men han syntes det låt veldig bra!!



Beste dagen noensinne. Vi har hatt det så sykt bra!!!! 
Blir så deilig å legge hodene på puta nå og få en god natts søvn etter en lang dag. 

Har dere noen gang hoppet i fallskjerm eller noe annet crazy?

3 kommentarer

Jakob Løver

13.jul.2011 kl.15:03

Heldiggriser! Skydiving ser så sinnsykt tøft ut, synd at jeg er for liten til å gjøre det i USA :( sære amerikanere! Bra dere hadde en fin dag da :D det er nok mer i vente!

mariafashion

14.jul.2011 kl.00:39

Det høres ut som om dere har hatt det UTROLIG gøy!!! Har veldig lyst til å prøve, men har aldri gjort det ;)

ina

16.jul.2011 kl.07:20

takk for en fin tur jenter :)

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv









    hits