Sjokkerte

Ja, for det er akkurat det vi alle er. Sjokkerte. Vi våknet i dag tidlig med morgensnyheter her nede i Australia, om Norge. Det har blitt drept alt for mange mennesker i dag. Over 80 for mange på Utøya og nesten 10 for mange i Oslo sentrum. At en norsk mann virkelig vil gjøre noe slikt mot landet sitt? Nei det kan ikke vi svare dere på hvorfor. Vi er nok heller ikke like oppdaterte som dere i Norge. Men virkelig, vi sender mange varme tanker til dere der hjemme i Norge! 

For å lette litt på stemningen har vi jo en del bilder da. Fra de siste dagene! Håper dere liker dem, kjære lesere!


Her i Australia har vi sånn ca 30 varmegrader og utnytte før vi skal hjem. Her tar Martine bilde av et jordbær.


Jepp!! Her ligger vi, soler oss på Lagoonen. WOHO! Sånn som vi gjør, hehe, hver dag.


Og husker dere det markede vi var på forje helg, med karuseller og sånt? DET KOM TIL CAIRNS!! Bare mye større så klart. Her skulle vi ta en sykt skummel karusell!! Dette var morro!!!!, tenke vi..


Dette syntes Martine og Tuva var veldig gøy, akkurat som vi håpet på! Helene og jeg derimot var ikke like begeistret som dere kanskje ser.. 

Så pyntet vi oss litt da, skulle spise middag med jentene. 


Se så fin Martine er!! Jeg er så glad i deg!Så dere, i dag skulle vi til Green Island, en KJEMPEfin øy som ligger oppå korallrevene i Great Barrier Reef. Dette var helt OK. Eller bare syyyykt supert!!


Helt syykt fint der altså. VIL TILBAKE!!!!!
Elsker faktisk bildene jeg tok i dag. 


Disse to snuppeluppene snorklet i dag. Da fant Martine Nemo og de andre vennene sine. Og broren sin. Helene, som også snorklet, sa at sa at han var veeldig stor og grå.. 

Så var det natta for oss. Håper som sagt det går bra med alle dere der hjemme! Og forresten så takker vi for alle spørsmållene til spørsmålsrunden. Håper på å få svart så fort som mulig! Blir så klart en videoblogg.

Likte dere bildene eller? Like varmt i Norge som her?? Mhehe..

Én kommentar

Marius

23.jul.2011 kl.19:43

fine bilder, me gusta!

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits