Home sweet home

Ja da er vi hjemme igjen! Jeg vil starte med å takke alle som har bidratt på denne turen. Hadde ikke vært den samme uten folkene! Bloggen har jo også vært en stor del av reisen. Så takk til dere som har fulg den. Vi er nå litt usikkre på om vi skal fortsette bloggingen. Lesertallet er ikke noe spesielt høyt, vi er dårlige bloggere osv. Men vi får se! Dere bestemmer. 

Må også bare meddele at flyturen var like grusom til flyturen TIL Australia. Altfor lang. Altfor altfor altfor lang. 3+9+11+2 timer på stumpen i et fly er altfor lenge. Og ikke minst de 6 timene vi måtte vente PÅ flyplassen i London. Og de timene på alle de andre flyplassene. (Men den i London var værst.) Men med godt humør, spill, film og musikk er det mulig! Og vi kom oss jo trygt hjem. 
Kongsberg er også plutserlig ekstremt liten. Vi var jo sist i Sydney, som er en stotby, DESIDERT. Det var bare masse høye bygninger, masse shopping og et tog som gikk over gatene og gjennom bygningene. Hehe, dette testet vi såklart ut, alt sammen. Vi var også på kino. Verdens største screen. Skjønner hvorfor.


Her står jeg på toppen av Sydnet Tower, som er en av de høyeste bygningene der. Og ikke spør meg om hvor Opera huset er i forhold til det her. He he he he


Ble også sånn passe mye Starbucks på oss daa. Var jo overalt!!

Så, konklusjonen er vel at Australia var awesome! Er pent nødt til å dra tilbake! Men da vil jeg dra uten EF. Men gjøre like mye morsomt!! Og anngående spørsmålsrunden, så skal vi svare på videoblogg. Og den kommer snart! Vi må bare få laget den....Takk for spørmållene!

Har dere forresten lagt merke til at vi tok med oss finværet hjem eller? Bare hyggelig. 

4 kommentarer

Agnethe

30.jul.2011 kl.21:23

Helt siden jeg fant denne bloggen om Australia har jeg fulgt den hver eneste dag, og jeg synes dere bør fortsette å blogge, kommer til å følge den :)) Gleder meg til svarene på spørsmålsrunden kommer :))

Madeleine

30.jul.2011 kl.22:39

DERE MÅ FORTSETTE Å BLOGGE :)

:)

01.aug.2011 kl.12:34

Fortsett å blogge! :-D

Kaja

03.aug.2011 kl.00:35

Fortsett å blogg!! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits