juni 2011

Reisefeber

Hei!

I dag har vi spist lunsj ute, igjen. Igjen og igjen og igjen. Denne gangen for å si hade til vår vakre Emilie. Vi skal jo tross alt være borte en stund!! Vi glemte kameraene våres BEGGE to. Hehe, har jo sagt at vi er litt surrehuer. Men for all del, det stopper ikke oss. Bare se på oss, vi smiler og har det fantastisk!Nå har vi pakket ferdig, og er veldig klare for avreise. Og vet dere hva annet vi har? Reisefeber!!!!!

Ønsk oss god tur, neste gang vi blogges er vi antageligvis nede i Australia. Blir en fin flytur! He he.......

Fridus!!

I dag har jeg vært ute å spist deilig lunsj med min fine, Frida. Har blitt en liten tradisjon at vi spiser Club sandwich på Gundersen før vi reiser på ferie. Har vært en stund siden sist nå, så det var kjempe koslig!!


Namnam!!!!!!!

Senere i dag får jeg bare ta ting som de kommer, er mye som må holdes styr på med tanke på pakking og vaske klær ogsånt. Så vi snakkeeees!!:)

Litt sent innlegg.

Upss!! Litt sent innlegg i dag gitt, eller nå er det vel i går. Bedre sent enn aldri da! Men uansett, beklager! Skal gjøre det godt igjen med mange spennende innlegg fremover!!
Vi har nemlig farta litt mye rundt i dag. Vært i byen, farga etterveksten til Torhild, vært ute å spist deilig middag før vi dro opp til en mr.X for å se på film, dit kom det også en annen random som vi ikke husker helt navnet på. Hehehehh. Veldig koslig dag ble det hvertfall:)
Vi spiste sykeste desserten da!! Italiensk is i kokkosnøtt, drit digg!!!
Blinkskudd osv.


Torhild hilser:))))

God natt dere!! Håper dere har hatt en like fin dag som oss!

Runwaydreamzz

Hei! 

Runwaydreamz er en type shorts, som etter mine meninger er drit kul!! Spesielt når man får på nagler osv. Jeg har ingen selv, men. Kan kjøpes! Eller lages? Vi er kreative ungdommer og finner alltids utveier og løsninger for å oppnå akkuratt hva vi vil og hva vi vil ha. 

>HER< finner du dem.


// weheartit.com

Litt uklare bilder. Men hva syntes dere? Hot or not? Hot.....

Langevannstoppen!!!!Da tar jeg med meg hunden opp til Langevannstoppen en tur. Dere skjønner det at min kjære Ine ligger allerede TO turer foran meg, og det skal jeg ikke ha noe av før jeg reiser til Australia. Så Ine, watch out!!!! 

Hva gjør dere i kveld??

Jente lunsj

Litt kleint at vi bare blogger om været. MEN i dag dere, da tittet faktisk sola frem!! Så, sprek norsk ungdom som vi er, stod vi tidlig opp og bakte vi muffins til våre kjære snuppelupper. Som også skulle bli lunsjen vår da vi satte oss ned ved Lågen. Her er dagens bildedryss:


Ser ganske gode ut, eller hva????
Kom litt slemme skyer innimellom da.


Torhild har fått ny mobil!!! HVIT IPHONE 4!!! Alle er bare SÅ jealous......... TULLA. Det er Ingvild sin. Hehehehehe.

Men alt i alt, en super lunsj med supre jenter. Kommer til å savne alle sammen da vi reiser. Nå begynner vi faktsik med den aller beste delen av reisen, pakkingen!!! Neida. Blir drit kjedelig.

Noen pakke tips?

i

For evig og alltid! Selv på en kjedelig lørdagskveld..


Håper dere har en mere innholdsrik lørdagskveld enn det vi har! Men halo, som Martine sier "det blir ikke noe mere morro enn det du lager selv!". Så sant så sant.
I morgen skal vi ut og lunsje med jentene, som en liten farvel før vi reiser til hvert vårt land. Hehe. Så da blir det masse bilder!!

Ha en fin kveld videre! 

tjuefemtejunitotusenogelleve

Klær!! Jeg tror jeg har kjøpt meg minst tre nye klesplagg hver eneste dag denne uken, haha. MEN, da bankkontoen viste meg en ganske tynn slant med penger mot slutten av dagen i dag sa jeg STOPP til meg selv. Stopp nå, Martine.

Men uansett. Det er lørdag, det er oppholdsvær og det er snart middag!!!! Ingen grunn til å klage da?//Malin

Vel, da får jeg nok rydde litt på rommet før jeg så smått begynner å pakke til Aussie. Er kun fem dager til vi reiser nå!!! :D
Hvordan tilbringer dere denne lørdagen da?

Regn, ikke regn, regn?

Hei! :)

Jeg blir helt overrasket over været! Det er faktisk opphold. Håper virkelig at det holder seg slik. For det er vel ingen som liker regn? Det gjør i alle fall ikke jeg. Vi får håpe på fint vær og litt bedre blogging utover dagen. Nå skal jeg få liv i Martine, så snakkes vi!

Skal dere på ferie i sommer? Blir i så fall godt å komme seg vekk fra Norges merklige, skiftende vær..

Om reisen

Når vi først har laget en blogg om denne reisen, kan vi jo fortelle litt nærmere om den?
Avreise finner sted allerede om seks dager, altså 30. juni. Vi flyr da med retning mot Australia, til byen Cairns som ligger på østkysten. Her skal vi tilbringe hele fire uker sammen, hos en vertsfamilie. En dame faktisk, som vi nettopp har fått vite hvem er. Mot slutten av reisen skal vi også på en 3 dagers utflukt til storbyen Sidney!! Vi reiser jo med EF, så opplegget er allerede klart. Under oppholdet skal vi ha en fire timers skoledag fra mandag til fredag. All undervisning foregår da selvfølgelig på engelsk. Når det ikke er skole vil vi gjøre andre morsome aktiviteter som dykking, shopping, surfe, ri osv.. Og ikke minst den flotte naturen og alle de spennende dyrene vi skal møte! 


//Google

Og som vi har nevnt tidligere, så er det bare å slenge inn en kommentar hvis det skulle være noe mere dere lurer på ang. reisen.

Og som dere også kanskje har lagt merke til, så har vi fått nytt og et myye bedre design! Tuusen takk til Lina!!
  

Regn regn regn
Jeg er så lei av regnvær nå. Det har regna i hele dag, men nå ser det faktisk ut som om det klarner opp snart. Ikke det at godværet holder seg så lenge. Jaja, drar til byen snart for å kjøpe litt klær og møte min fine, Torhild.

Hva gjør dere i dag?Never take life too seriously. Nobody gets out alive anyway.

Hei! Jeg var i Åsgårdstrand for noen helger tilbake, og tok en del bilder. Hva syntes dere? Liker dere også å ta bilder?Bare en uke igjen nå!!

Hei!! 

I dag har jeg vært med min kjære Martine (såklart). Vi har tatt en del bilder som skal bli ny header, snart. 


Fortsatt fokusproblemer. 

Vi har også snakket en del om avreisen vår (såklart), som bare er en uke til!!!!! Gleder meg ufattelig mye.Jeg driver forresten og lager ostekake!! Den blir nok kjempe god, regner jeg med. 

Her er noen bilder:


Var meningen at den skulle bli sånn ja.Hva har dere gjort i dag? 

 

WOW!!!

En fugl visket meg nettopp i øret at jeg burde skjekke topplisten over bloggere i Kongsberg, og jeg bare WOW!!
Vi er på fjerde plass!!!! Ganske kult da?
Dessuten venter vi på nytt design, så stay tuned! Ryktet sier at det blir drit bra, for vi har nemmelig huket tak en super flink designlager:))) Så nå er livet bra!

Dere får ha en strålende dag!!!!

Outfit

Good news! Vi fant minnebrikken til Torhild, så nå blir det fart på bloggingen. Ellers i dag har Torhild vært hos legen og vaksinert seg, altså for å ikke smitte andre med det dødlige viruset hun bærer på. Martine har allerede blitt smittet. TULLA!!! Var bare en helt harmløs Australia-vaksine.

Når det gjelder Martine så har hun vært hjemme og pleiet sårene sine i dag, hun bestemte seg nemlig for å skli bortover asfalten med scooteren sin i går. Som dere ser på bildet under.

 

Outfit da :)))) Nå stikker vi ut!

Hva har dere gjort i dag? 


Surrehue sa du?

Hei!

Martine og jeg er to pliktoppfyllede, feilfrie, perfekte og ikke minst oppegående jenter. Hehe, lurte dere. Vi er ikke alltid det. Trenger dere noen tips fra et surrehue tror jeg det rette valget er å spørre MEG. Ja, meg.

Hadde jeg vært en hund hadde jeg sett sånn her ut hele tiden:


Mens Martine er heller litt mere sånn her: 

Martine er litt mer crazy, om jeg kan si det på den måten. Hun tryna forresten på scootern i går, men det gikk merkelig bra!!! God bedring. 

Men back to me. FØR Martine og jeg skulle begynne på blogge, mistet jeg minneblikken til kameraet mitt. Er ikke det ganske imponerende da? Jo. Da jeg fant ut dette holdte jeg på å gjøre dette mot meg selv:


Men jeg droppet det. Halo, jeg har jo webkameraet i mens. Håper det er bra nok for dere:) Nå skal jeg over til Martine for å se om minnebrikken min ligger der. Det er mitt eneste håp!!Har dere noen gang mistet noe verdifullt?

På vei ut

Nå har det endelig gått opp for meg. FERIE!!!!Så nu går jag til Kristian en tur for å starte ferien med en trivelig aften.

Hva gjør dere i kveld?
Last day at school

Da var de siste timene på ungdomsskolen unnagjordt. Jeg må bare si WOW. Det var så utrolig flotte elevinnslag, nydelig sang, gitarspilling, pianospilling, dansing - you name it! Gutta slo virkelig til med sexy moves og lapdance, synd jeg ikke fikk knipsa noen bilder av det for de var syke.

Etter avsluttningssermonien dro Torhild og jeg videre og spiste lunch på Gundersen med verdens fineste klasse. Kommer til å savne dere veldig!


Litt vanskelig å få alle til se inn i et kamera, men uansett, beste menneskene du finner!


Jeg har litt fokuseringsproblemer da. Født sånn.


Er heldigvis ikke alene om det da!
Kjekke karer!
Dette er Silje dere. Hun ble lei seg da vi kallte henne dyret i forrige innlegg, så fra nå av heter hun bare Silje.


To ting jeg ikke kan leve uten, mat og Torhild ♥


Fokuseringsproblemer igjen. Hehe

Så da gjenstår det bare å få kroppen i ferie modus, gjøre seg klar for å feire i kveld, og ha to heidundrenes flotte måndter uten skole. Nå er det kun 9 dager til Torhild og jeg reiser avgårde til AUSTRALIAAA!!!! Livet blir ikke bedre!!

Og nå skal jeg se på One tree hill, snakkaaaas.


Destination Australia

Heihei!

Vi er to jenter som har bestemt oss for å starte en blogg. Grunnen til denne beslutningen er på grunnlag av språkreisen vi skal på i sommer, til Australia!!! Vi kommer til å blogge om reisen og alle opplevelsene som venter på oss på andre siden av verden. Avreise finner sted allerede neste torsdag, og vi ser virkelig frem til dette. Skulle det være noe mere dere lurte på anngående reisen så er det bare å spørre i kommentarfeltet, vi lover å svare! Tjohei.

Så, må vi jo blogge litt om dagen i dag. Hvert år arrangerer nemelig skolen vår en skolestafett! Og, i år var intet unntak.


Her er vinnerlaget! Torhild i blå genser, og shemalen i glitterkjole er vår kjære klassekamerat Kristian. Han liker å tro at han er jente. Dette er ikke første gang, og antagelig vis ikke siste gangen heller.


Kristian og Martine.


Våre supre løpere. Flott ungdom!!


Superbloggeren Sjokoladeprinsessen og dyret ved siden av.Da håper vi dere vil følge bloggen vår videre, så blogges vi!!! :))))

Velkommen til vår blogg!

Dette er den første posten på vår nye blogg :)

Hei! vi er to jenter ....... les mer om oss ved å trykke under.

Kategorier

Design av:

  • Lina
  • Arkiv

    hits